DE AMBASSADEURS

Onze stichting is afhankelijk van vrijwilligers,

sponsoren en ambassadeurs. We zijn dan ook

zeer dankbaar hun inzet.

Onze ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij voelen zich verbonden met onze stichting en/of dragen onze missie een warm hart toe. Als ambassadeurs steunen zij onze stichting en dragen zo bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF.
Onze ambassadeurs
“ Het was een onvergetelijke ervaring, een unieke gebeurtenis in mijn leven. Het geeft een enorm vertrouwen in jezelf. ” - Jack Asselbergs -
GERT-JAN THEUNISSE Ik heb ongelooflijk veel respect voor jullie en ik wens een ieder ontzettend veel sterkte en succes! MR JACK (J.J.P.M.) ASSELBERGS Het is voor mij een bijzonder voorrecht in 2013 gevraagd te zijn ambassadeur te worden. MR DRIES (A.A.M.) VAN AGT Als fervent wielerliefhebber beveel ik de Stichting 2climb2raise van harte bij u aan. ARJAN THOMASSEN Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij in te zetten voor onze stichting. GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 ZIJN VERHAAL HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise
ANBI De stichting heeft het voornemen een speciaal fonds in te richten om van daaruit de stokers van 2climb2raise financieel tegemoet te komen. JULES VAN OS Ik help met naamsbekendheid, sponsoren zoeken, meetrainen en aanmoedigen.