STOKERS

Wil je je misschien aanmelden? Dan vraag je je

vast af: waar moet ik rekening mee houden? Wat

staat me te wachten?

Indien je interesse hebt, komen twee bestuursleden, onze teamarts en een ervaringsdeskundige, in een persoonlijk gesprek nader kennis met je maken en je vertellen over de beleving van de uitdaging. Je kunt als je wilt ook na het gesprek pas definitief beslissen of je wel of niet wilt deelnemen. Op deze pagina kun je lezen waar je als stoker rekening mee moet houden als je met 2climb2raise wilt deelnemen aan de Alpe d’HuZes.
Deelname

DEELNAMEREGLEMENT

Om alles goed te laten verlopen en

eventuele misverstanden te voorkomen,

hebben wij een deelnamereglement

opgesteld. 

Dit reglement geldt voor alle teamleden van 2climb2raise: stokers, captains en begeleiders. Het deelnamereglement kun je onderstaand als pdf-bestand van de website downloaden.
ONZE TEAMS  Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE SPONSOREN  Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN  Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan.

CAPTAINS

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook door

middel van een sportieve prestatie een

bijdrage leveren aan onze stichting?

Help mee om (ex)kankerpatiënten een prachtige ervaring te laten beleven door samen op een tandem de Alpe d’HuZes te beklimmen! Of misschien heb je iemand in je omgeving die kanker heeft of heeft gehad en zelf niet bij krachten is om de Alpe d’HuZes te fietsen. In dat geval kun je je ook samen aanmelden als stoker en captain. Onderstaand kun je lezen waar je als captain rekening mee moet houden.

VEREISTEN VOOR DE STOKER

Als je mee wilt fietsen met 2climb2raise tijdens

de Alpe d’HuZes zijn dit de zaken waar je aan

dient te voldoen:

- een schriftelijk akkoord van de behandelend oncoloog / specialist - ruim 5 maanden training onder begeleiding van ons of bij uw eigen sportschool, een sportfysiotherapeut, via Stichting Tegenkracht, Herstel en Balans of een andere erkende re- integratie instantie - deelname aan alle gezamenlijke binnen- en buitentrainingen - stokers maken deel uit van een Alpe d’HuZes team, en dat betekent dat zij zich moeten inspannen om minimaal €2.500 aan sponsorgelden te werven ten behoeve van AD6/ KWF Kankerbestrijding - hartslagmeter ter gebruik gedurende training en Alpweek - goede fietskleding en overige attributen (lees ook sportkleding en –voeding)

VEREISTEN VOOR DE CAPTAIN

Als je mee wilt fietsen met 2climb2raise

tijdens de Alpe d’HuZes zijn dit de zaken waar

je aan dient te voldoen:

- je bent een zeer getrainde sportman of -vrouw met veel fietservaring en zeer zeker ook in de Alpen of andere noemenswaardige bergen (bij voorkeur tandemervaring) - een gezondheidsverklaring, die wordt bij goedkeuring verstrekt door onze teamarts - deelname aan alle gezamenlijke binnen- en buitentrainingen

AANMELDEN

Aanmelden kan vanaf 1 november 2018.

Voor inschrijvingen of meer info kun je

per mail contact met ons opnemen.

Vermeldt in de mail je contactgegevens en

vooral ook het telefoonnummer waarop je te

bereiken bent. We zullen namelijk zo snel

mogelijk telefonisch op jouw mail reageren.

In het geval je interesse hebt om je als stoker

bij ons aan te melden, zullen we een

afspraak maken voor een kennismaking. We

horen graag jouw verhaal en motivatie en

kunnen dan ook jouw gezondheid en

mogelijkheden bespreken.

Twijfel je nog? Je bent welkom om een keer

kennis met ons te komen maken tijdens een

van onze spinningtrainingen op woensdag of

een van onze buitentrainingen. Overleg het

wel even van te voren, zodat we er rekening

mee kunnen houden!

Mailen kan naar bestuur@2climb2raise.nl

ONZE TRAININGEN  Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. DE ALPWEEK  Tijdens de week van de Alpe d’HuZes verblijven we met onze teams in een hotel in Oz-en-Oisans. Daar trainen we nog één keer gezamenlijk voor dé dag. PRAKTISCHE INFORMATIE  Van belangrijke data tot adressen, van de benodigheden in Frankrijk tot aan de te verwachten kosten. Alle praktische informatie over de Alpweek kun je hier vinden. ONZE BROCHURES  Lees je liever over onze stichting in een brochure? We hebben een overzichtelijke brochure voor je samengesteld waarin al onze informatie te vinden is.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise  Postbus 197 5600 AD Eindhoven  bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 DOWNLOAD
Stichting 2climb2raise
ANBI  De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina.