BESTUUR & ONDERSTEUNERS

Ons bestuur bestaat uit vijf bestuursleden met

zes mensen die het bestuur ondersteunen bij

diverse taken.

Op deze pagina kun je kennismaken met ons bestuur en ondersteunend bestuur. Klik op hun foto’s om hun achtergrond en motivatie te lezen. Voor vragen, aanmeldingen of meer informatie kun je per mail contact met hen opnemen. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden en vooral ook je telefoonnummer! Mailen kan naar info@2climb2raise.nl Wij zorgen dat jouw bericht bij de juiste mensen terecht komt en dat er zo spoedig mogelijk telefonisch contact opgenomen zal worden.
Het bestuur
ONS BESTUUR

De stichting is opgericht op 24 november

2011 door leden en voormalige leden van

het vrijwillige bestuur.

De leden van het bestuur hebben direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij hebben allen de missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden een sportieve prestatie te behalen en te ervaren dat het onmogelijk toch mogelijk is! Deze sportieve prestatie bestaat uit het op een tandem beklimmen van de Alpe D’Huez tijdens het evenement Alpe d’HuZes
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken! ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise
THIJS VAN LAARHOVEN Teams Eénmaal Alpe d’HuZesser, altijd Alpe d’HuZesser: In 2011 werd ik besmet door het Ad6-virus toen ik “de Berg” solo beklom. PETER ESSEBOOM Logistiek Al ben ik geen fietser, toch maak ik me sterk voor deze geweldige stichting. De rollercoaster van emoties maakt het zo speciaal. ROBERT LAMMERTS Penningmeester Het doel van 2climb2raise raakte mij. Fundraising, maar vooral met (ex)kankerpatiënten op tandems de Alpe d’Huez te beklimmen. HELMA VERBAKEL Social media In 2014 heb ik zelf als ‘stoker’ meegefietst. O wat was dit een gave ervaring! Deze ervaring gun ik echt iedereen. ANKO KUYT Social media In 2011 las ik in het tijdschrift Fiets een oproep voor captains voor stichting 2climb2raise en was gelijk ‘verkocht’ TON ROMONESCOSponsoring Editie 2018 was voor mij de 4e keer dat ik mee heb gefietst. Mijn motto: “gewoon doen!” Deze ziekte moet de wereld uit! ALITA VAN WANROOIJ Marketing & sponsoring “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Fietsen, het bestuur, de teams, de emotie, de verhalen: 2climb2raise past bij mij. ARJAN THOMASSEN Voorzitter Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij geheel belangeloos in te zetten voor onze stichting. LAU SMITS Teams Editie 2019 is alweer de achtste keer dat ik stokers mag begeleiden naar de top van de Alp. Hoe mooi!! EDGAR VAN DE LAAKTechniciën tandems Ook komende editie zet ik me voor de stichting in en zorg ik voor het onderhoud en technische ondersteuning van de tandems. ANBI De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina. LAURA MARIA STENHUISWebdesign / grafisch ontwerp Toen ik in 2016 kennismaakte met 2climb2raise raakte ik diep onder de indruk van ieders positiviteit en enthousiasme.

KERNBESTUUR

ONDERSTEUNEND