De hele alpweek met D-Day is bovendien ook een dierbare herinnering aan haar geworden. Ik zal haar glimlach nooit vergeten op de avond van de Afterparty. Ze leek wel twintig jaar jonger. Het heeft ons zoveel goed gedaan en mij zo geïnspireerd en geraakt, dat ik me graag op mijn manier in wil zetten voor de stichting. Ik wil mee helpen om dit voor iedereen mogelijk te maken. Geld ophalen voor het KWF met (ex)kankerpatiënten die weten hoe het is om de ziekte te hebben, is al heel speciaal. Maar dat ze dan ook nog een persoonlijke overwinning kunnen halen door de top van de berg te bereiken.. dat geeft gewoon kippenvel.. Sportieve groet, Laura Maria Stenhuis
Het bestuur
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken! ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise

LAURA MARIA STENHUIS

GRAFISCH ONTWERP

In 2016 maakte ik kennis met 2climb2raise toen

mijn schoonmoeder als stoker achterop een

tandem de Alpe d’HuZes ging fietsen.

Ze zat toen al ruim in haar “reservetijd”, maar wat een energie kreeg ze van het hele avontuur met 2climb2raise! Dat was ontzettend mooi en bijzonder om te zien gebeuren. Ze genoot enorm van de trainingen, het contact met iedereen en zeker van de Alpweek. De kers op de taart was uiteraard het beklimmen van de Alpe d’Huez op D-Day. Iets was niemand voor mogelijk gehouden had, gezien haar gezondheid. Het was niet alleen fantastisch om haar dit te zien doen en er zo van te zien genieten, maar ook om dit met mijn schoonmoeder en schoonfamilie mee te kunnen maken.
ANBI De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina. THIJS VAN LAARHOVEN Bestuurslid teams Eénmaal Alpe d’HuZesser, altijd Alpe d’HuZesser: In 2011 werd ik besmet door het Ad6-virus toen ik “de Berg” solo beklom. PETER ESSEBOOM Logistiek Al ben ik geen fietser, toch maak ik me sterk voor deze geweldige stichting. De rollercoaster van emoties maakt het zo speciaal. ROBERT LAMMERTS Penningmeester Het doel van 2climb2raise raakte mij. Fundraising, maar vooral met (ex)kankerpatiënten op tandems de Alpe d’Huez te beklimmen. HELMA VERBAKEL Social media In 2014 heb ik zelf als ‘stoker’ meegefietst. O wat was dit een gave ervaring! Deze ervaring gun ik echt iedereen. ANKO KUYT Social media In 2011 las ik in het tijdschrift Fiets een oproep voor captains voor stichting 2climb2raise en was gelijk ‘verkocht’ TON ROMONESCOSponsoring Editie 2018 was voor mij de 4e keer dat ik mee heb gefietst. Mijn motto: “gewoon doen!” Deze ziekte moet de wereld uit! ALITA VAN WANROOIJ Marketing “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Fietsen, het bestuur, de teams, de emotie, de verhalen: 2climb2raise past bij mij. ARJAN THOMASSEN Voorzitter Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij geheel belangeloos in te zetten voor onze stichting. LAU SMITS Teams Editie 2019 is alweer de achtste keer dat ik stokers mag begeleiden naar de top van de Alp. Hoe mooi!! LAURA MARIA STENHUISWebdesign / grafisch vormgever Toen ik in 2016 kennismaakte met 2climb2raise raakte ik diep onder de indruk van ieders positiviteit en enthousiasme.