DE SPONSOREN

Onze stichting is afhankelijk van vrijwilligers,

sponsoren en ambassadeurs. We zijn dan ook

zeer dankbaar hun inzet.

Onze vrijwilligers, sponsoren en ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij steunen ons in onze missie en dragen bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF. Op deze pagina kun je kennismaken met onze sponsoren. Klik op de logo’s voor meer informatie.
Onze sponsoren
“ Hoe kun je de week en vooral de dag zelf beschrijven? Niet dus. Je moet het beleven, net als de berg. ” - Simon van den Berg -
SECTOR2 BIKES & TANDEMS Zij stellen ieder jaar weer hun tandems ter beschikking zodat we kunnen trainen én uiteraard met onze stokers en captains de Alpe d’Huez op kunnen fietsen! FEEL FIT CENTER NUENEN Zij maken onze binnentrainingen mogelijk. Ze stellen hun ruimte en toestellen tot onze beschikking zodat we met iederen van onze stichting de hele winter binnen kunnen trainen. STETEC PRECISIEPLAATWERK Wij geloven dat wanneer we onze klanten helpen om succesvol te zijn, de samenwerking pas écht leuk wordt. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige plaatwerk artikelen. VSI YOUR BAR Your bar is our priority. Your bar is unique and unlike any other. Our goal is to help you discover fresh ideas and provide you with the bar you need. VELDSINK ADVIESGROEP Wij zijn al meer dan 35 jaar een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met 16 vestigingen verspreid over Zuid-Nederland. ROCCA SPORT & ADVENTURE Zij maken voor ons de trainingen in Gulpen mogelijk. Zo kunnen we met onze stokers en captains op de tandems in het prachtige gebied van Gulpen trainen. EINDHOVEN ATLETIEK Ze zorgen elk jaar voor een fijne ruimte waar we elkaar voor de Kick-Off en de reünie kunnen ontmoeten en verzorgen voor ons een hapje en een drankje. BRAAT & OERBEKKE Braat en Oerbekke produceert, levert en adviseert in flexibele visuele textiel toepassingen voor: Interieur & Akoestiek, Winkel & Display en Event & Expo. GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken! ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895 ZIJN VERHAAL VAN STIPHOUT Wij zijn een organisatie die voor diverse vormen van communicatie (zowel digitaal als fysiek) adviseert, ontwerpt, begeleid en ook produceert. MGM PROJECTONTWIKKELING De kernactiviteiten van MGM Projectontwikkeling bv zijn: handel in bouwmaterialen, tegels en sanitair, doe-het-zelf-branche en projectontwikkeling. ATELIER LAURA MARIA Laura Maria Stenhuis heeft onze website ontworpen en beheert deze voor ons. Zo kunnen we geïnteresseerden informeren en onze verhalen delen. OBI OBI streeft naar totale ontzorging op het gebied van ICT door het bieden van een breed scala van ICT diensten zoals systeembeheer en online werkplekken. ACCOUNTECH Full-service Accountants- en advieskantoor voor het MKB. We werken met vaste pakket prijzen. We ondersteunen de stichting vanuit onze expertise. HET BESTUUR Het bestuur heeft als missie om mensen met en na kanker de gelegenheid te bieden om tijdens de Alp d’HuZes te ervaren dat het onmogelijke toch mogelijk is!
Stichting 2climb2raise
ANBI De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina. MONIQUE’S BIKESHOP Monique’s Bikeshop ondersteunt 2Climb2Raise door onderdelen voordelig beschikbaar te stellen en waar nodig technische adviezen te geven.