Ik word vriend van 2climb2raise
Data & tijden Dag: Woensdagavond Data: Nog onbekend Tijden: 19.30u Inloop 20.00u - 21.15u Spinniing (Nadien drankje in de kantine) Locatie: Feel Fit Center Nuenen Sportlaan 4-6 5671 GR Nuenen
Spinningtrainingen Wil jij je steentje bijdragen aan onze stichting? Kom dan eens langs bij onze spinningtrainingen! In de winter geeft onze voorzitter Arjan Thomassen spinningtrainingen. De entree bedraagt €5,- per persoon en komt geheel ten goede aan onze stichting. Gezellig, sportief én je steunt ons direct met een mooie bijdrage! De trainingen worden gegeven bij Feel Fit Center in Nuenen. De inloop is om 19.30u, we starten om 20.00u en gaan door tot 21.15u. Daarna is er nog de mogelijkheid om bij te kletsen en wat te drinken in de kantine. We zouden het leuk vinden als je er bij bent! * De data en mogelijkheden voor 2021 staan momenteel nog niet vast i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus.
Sponsoren & ambassadeurs Onze sponsoren en ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij steunen ons in onze missie en dragen bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF.
Onze vrienden  
2climb2raise
Kun je het niet alleen? Doe het dan samen!
ik  wil mee
word  vriend van
2 climb2 raise
Stichting 2climb2raise