2climb2raise - Sponsoren & ambassadeurs
Onze ambassadeurs
Onze sponsoren & ambassadeurs Onze vrijwilligers, sponsoren en ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij steunen ons in onze missie en dragen bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF. Dat kunnen wij niet alleen en doen dat samen met onze vrienden. Wij zijn zeer dankbaar voor hun inzet en stellen je graag aan hen voor.
ik word ook vriend 
Kun je het niet alleen? Doe het dan samen!
Feel Fit Center Nuenen Zij maken onze binnentrainingen mogelijk. Ze stellen hun ruimte en toestellen aan ons ter beschikking, zodat we de hele winter binnen kunnen trainen. Eindhoven Atletiek Ze zorgen elk jaar voor een fijne ruimte waar we elkaar voor de Kick-Off en de reünie kunnen ontmoeten en verzorgen voor ons een hapje en een drankje. Braat & Oerbekke Braat en Oerbekke zet zich al meerdere jaren voor ons in en maakt voor ons de visuele communicatie op onze aanhanger en auto’s mogelijk. Atelier Laura Maria Kunstenaar en vormgever Laura Maria verzorgt de vormgeving van onze huisstijl, website en andere communicatie-uitingen, zodat we altijd goed voor de dag komen. Accountech Accountecht is een full-service Accountants- en advieskantoor voor het MKB. Zij verzorgen onze administratie en maken de jaarrekening op conform de ANBI regels.
2climb2raise
Jack Asselbergs Paola Papen Onze sponsoren die ons steunen met goederen of diensten Onze sponsoren die ons steunen op financiële wijze John Vermeulen Wij kunnen altijd meer tandems gebruiken voor nieuwe Stokers in ons team. Wij zijn heel blij dat John Vermeulen een nieuwe tandem ter beschikking heeft gesteld. Kapellerput Zij faciliteren onze eerste buitentraining van het jaar door ons te ontvangen met koffie en een lunch. Tevens mogen wij na de training gebruik maken van hun douchegelegenheid. John Knoops Passion For Bikes Natuurlijk hebben we graag voldoende water bij ons tijdens de trainingen en Alpe d’HuZes. Dankzij John Knoops kunnen wij uit onze eigen 2climb2raise bidons drinken mét ons logo erop. Heartside Foodsolutions Naast goed drinken is goed eten ook belangrijk vóór en na de trainingen. Daarom zijn we blij dat Heartside Foodsolutions energierepen levert voor ons hele team. Heartside Foodsolutions
ik wil mee
word vriend van
2 climb2 raise
Stichting 2climb2raise