Direct iets betekenen voor (ex)kankerpatiënten door samen op een tandem het avontuur van Alpe d’HuZes te beleven. Ook de visie van 2climb2raise, dat sport bijdraagt aan herstel en de daaraan gekoppelde doelstelling om er een onvergetelijke beleving van te maken, met als motto: ‘Kun je het niet alleen? Doe het dan samen!’ Sprak mij enorm aan. In eerste instantie wilde ik me alleen aanmelden voor begeleider, maar na een gesprek met twee super enthousiaste, gedreven, bevlogen, gemotiveerde en gezellige bestuursleden van 2climb2raise (Arjan en Peter) was mijn keuze snel gemaakt. Voor die “club” wil ik iets betekenen en wil ik me extra inspannen. Dus éénmaal Alpe d’HuZesser en “besmet” met het Ad6-virus, altijd Alpe d’HuZesser. Sportieve groet, Thijs van Laarhoven
Het bestuur
GA JE MET ONS MEE? Heb je kanker of kanker gehad? Maak met ons het onmogelijke mogelijk en bereik per tandem de top van de Alpe d’Huez. Een ervaring om nooit te vergeten! ONZE TEAMS Je kunt onze teams rechtstreeks steunen via hun persoonlijke actiepagina’s. De opbrengst die ze voor de Alp d’HuZes ophalen gaat 100% naar het KWF. ONZE AMBASSADEURS We zijn zeer dankbaar voor onze ambassadeurs en iedereen die zich op zijn of haar manier in wil zetten om het onmogelijke mogelijk te maken! ONZE SPONSOREN Van het facilliteren van onze trainingen tot aan het steunen van onze captains en stokers, het wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze sponsoren. ONZE VERHALEN Ieder jaar komen we weer terug in Nederland met bijzondere verhalen van onze stokers en captains. Met zo’n doel als dat van ons ontkom je daar niet aan. ONZE TRAININGEN Er zijn diverse trainingsdagen waarop we met onze stokers en captains gezamenlijk trainen. Deze trainingen vinden zowel binnen als buiten plaats. OP DE TANDEM Onze stichting heeft als doel om tijdens de Alpe d’HuZes met (ex)kankerpatiënten per tandem samen de top te bereiken van de Alpe d’Huez.
www.2climb2raise.nl
Stichting 2climb2raise Postbus 197 5600 AD Eindhoven bestuur@2climb2raise.nl KvK: 54011221IBAN: NL77 INGB 0005 739 676 BIC: INGB NL2A RSIN: 851115895
Stichting 2climb2raise

THIJS VAN LAARHOVEN

BESTUURSLID TEAMS & BEGELEIDER

Eénmaal Alpe d’Huzesser, altijd Alpe d’Huzesser.

In 2010 heb ik me voor het eerst ingezet voor Ad6, maar 2 weken voor het vertrek naar Alpe d’Huez werd ik aangereden door een auto en kon ik een streep zetten door mijn deelname. Met een nog grotere drijfveer heb ik in 2011 toen 6x “de Berg” als solo rijder beklommen en werd ik besmet met het Ad6-virus. Destijds was naast een persoonlijke uitdaging, de belangrijkste motivatie, dat in die periode mijn vrouw, schoonvader en schoonmoeder en al eerder mijn vader met kanker te maken kregen en ik daarom een bijdrage wilde leveren aan het KWF. De jaren daarop heb ik elk jaar met meer dan gemiddelde interesse en het bijzonder eerste week van juni alles rondom de Alpe d’HuZes gevolgd. Elk jaar stak dus één van de weinige positieve virussen van de wereld, het Ad6-virus weer de kop op. Naast alle geweldige initiatieven die er voor Alpe d’HuZes zijn, trok stg. 2climb2raise toch wel mijn extra aandacht.
ANBI De stichting 2climb2raise heeft de ANBI status. Onder voorwaarden zijn giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar.Meer info? Kijk op de ANBI pagina. THIJS VAN LAARHOVEN Bestuurslid teams Eénmaal Alpe d’HuZesser, altijd Alpe d’HuZesser: In 2011 werd ik besmet door het Ad6-virus toen ik “de Berg” solo beklom. PETER ESSEBOOM Logistiek Al ben ik geen fietser, toch maak ik me sterk voor deze geweldige stichting. De rollercoaster van emoties maakt het zo speciaal. ROBERT LAMMERTS Penningmeester Het doel van 2climb2raise raakte mij. Fundraising, maar vooral met (ex)kankerpatiënten op tandems de Alpe d’Huez te beklimmen. HELMA VERBAKEL Social media In 2014 heb ik zelf als ‘stoker’ meegefietst. O wat was dit een gave ervaring! Deze ervaring gun ik echt iedereen. ANKO KUYT Social media In 2011 las ik in het tijdschrift Fiets een oproep voor captains voor stichting 2climb2raise en was gelijk ‘verkocht’ TON ROMONESCOSponsoring Editie 2018 was voor mij de 4e keer dat ik mee heb gefietst. Mijn motto: “gewoon doen!” Deze ziekte moet de wereld uit! ALITA VAN WANROOIJ Marketing “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.” Fietsen, het bestuur, de teams, de emotie, de verhalen: 2climb2raise past bij mij. ARJAN THOMASSEN Voorzitter Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn motivatie om mij geheel belangeloos in te zetten voor onze stichting. LAU SMITS Teams Editie 2019 is alweer de achtste keer dat ik stokers mag begeleiden naar de top van de Alp. Hoe mooi!! LAURA MARIA STENHUISWebdesign / grafisch vormgever Toen ik in 2016 kennismaakte met 2climb2raise raakte ik diep onder de indruk van ieders positiviteit en enthousiasme.