Ik word vriend van 2climb2raise
Onze vrienden  Kun je het niet alleen, doe het samen! Dat is ons motto. Daarom zijn wij ook zo ontzettend blij met onze vrienden, vrijwilligers, sponsoren, ambassadeurs en natuurlijk alle deelnemers van de afgelopen jaren én komende editie! Wij houden graag contact met onze vrienden. Kom je een keer naar een van onze spinningtrainingen? Samen zijn wij 2climb2raise en samen maken wij het onmogelijke mogelijk!
Ik word vriend van 2climb2raise Onze stichting 2climb2raise draait volledig op vrijwilligers. Om ons doel te bereiken worden er kosten gemaakt. Denk daarbij aan: aanschaf en onderhoud van de tandems, onderhoud aanhanger, verzekeringen, fietskleding en reiskosten. Help jij ons om dat mogelijk te maken?
Als particulier Kun je het niet alleen, doe het dan samen. Daarom staat het getal 2 bij ons centraal. Onze stichting kan het ook niet alleen, zonder de steun van onze vrienden. Word jij ook vriend van 2climb2raise? Je kan ons direct steunen via de beveiligde betaalomgeving van Pay:
Als bedrijf We kunnen niet zonder de steun van onze sponsors. Zij zorgen ervoor dat nóg meer stokers mee kunnen doen met de Alpe D’Huzes. Dit doen zij door ons financieel te steunen, of met producten, kennis en diensten. We vinden het geweldig als jouw bedrijf ook 2climb2raise wil ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met bestuurslid Alita:
Sponsoren & ambassadeurs Onze sponsoren en ambassadeurs hebben zelf direct of indirect te maken gehad met het proces tijdens en na kanker. Zij steunen ons in onze missie en dragen bij aan ons doel om (ex)kankerpatiënten een geweldige ervaring te bezorgen door samen de top van de Alpe d’Huez te bereiken en zo geld op te halen voor het KWF.
Onze vrienden  
2climb2raise
 €22,-  alita@2climb2raise.nl  €32,-  €64,-
Ik word vriend voor:
Mijn bedrijf wordt vriend:
Kom ook naar onze spinningtrainingen 
ik  wil mee
word  vriend van
2 climb2 raise
Stichting 2climb2raise